Even voorstellen

Ik ben Azita Javadi,

getrouwd en moeder van twee kinderen. Deze hebben natuurlijk beiden borstvoeding gehad! Van oorsprong ben ik verloskundige. Tijdens mijn werkzaamheden als verloskundige in de kraamperiode bij gezinnen die minder goed ging met de borstvoeding, wou ik graag hun beter kunnen helpen/begeleiden. Maar helaas lukte het niet altijd. Vandaar dat ik in 2012 heb ik de opleiding tot lactatiekundige aan de Baby&Borst in Almere gevolgd. Sindsdien werk ik naast mijn verloskunde werkzaamheden ook met veel plezier als lactatiekundige IBCLC in het BovenIJ Ziekenhuis . Één van mijn taken is het begeleiden van moeders met borstvoedingsproblemen op de kraam afdeling.

Naast het werk in het ziekenhuis ben ik vrijgevestigd lactatiekundige IBCLC. Voor informatie over een consult zie consulten.

Lactatiekundigen met de letters IBCLC (International Board Certified Lactation Consultant) achter hun naam zijn professioneel opgeleide borstvoedingsspecialisten. De opleiding wordt verzorgd door opleidingscentrum Baby&Borst in Almere. De opleiding wordt afgesloten met een internationaal examen. Het behalen van dat examen geeft het recht de titel IBCLC te voeren.